088-6253600 info@huismakeover.nl

Tegels, je komt ze veel tegen in ruimtes als de keuken en de badkamer. Vanwege de praktische redenen zijn tegels heel handig in ruimtes waar veel vocht is. Maar tegels zijn daarnaast ook heel mooi en je kunt ook erg veel met deze materiaalsoort. Ze zijn echt niet alleen maar geschikt voor op de vloer, ook op de wand kan het prachtig zijn. Hieronder laten we zien wat je allemaal met tegels kunt doen en hoe je ze op een creatieve manier kunt gebruiken in huis. Lees snel verder en laat je inspireren.

Een prachtig product

Een vloertegel kan voor veel luxe zorgen in huis, denk bijvoorbeeld aan een marmeren tegel. Daarnaast is het natuurlijk gemakkelijk in onderhoud en heb je er dus weinig omkijken naar. Met een tegelvloer kan je iets heel bijzonders in huis halen. In plaats van een houten vloer kun je nu kiezen voor een vloer met een gave print of een 3D-effect. Dit zorgt voor een hele unieke uitstraling. De trends en innovaties gaan steeds verder en dit brengt bijzondere vloerstijlen met zich mee, zoals de voorbeelden hieronder. De houten vloer loopt vloeiend over in de tegelvloer, alsof de twee vloeren samenkomen tot één geheel. Of waar de donkere tegels op een unieke manier overgaan in de lichte tegels.

creatieve creatieve  creatieve

Op de wand

Je kunt ook op een creatieve manier aan de slag met tegels op de wand. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lambrisering of een afscheiding van een wand. Met een tegelwand kun je een uniek gedeelte maken op de wand. Met een tegelwand kun een mooie eyecatcher maken. Breng kleuren en verschillende materialen samen om een bijzonder geheel te maken. Tegels zijn allang niet meer alleen voor de badkamer of keuken, ook in andere ruimtes staat het prachtig. Denk bijvoorbeeld aan een tegellambrisering in de hal of patchwork van verschillende tegelsoorten. Wees ook creatief met de manier waarop je de tegels op de wand plaatst, dit kan al een groot verschil maken.

Bijzondere tegels Creatieve  creatieve

Pin It on Pinterest

Shares
Share This