088-6253600 info@huismakeover.nl

Persoonlijkheid is erg belangrijk bij het inrichten van je huis. Dit is tenslotte de plek waar je je thuis moet kunnen voelen. Je kunt je bij de inrichting van je woning laten inspireren door verschillende woontrends. Dat doen wij zelf ook heel vaak. Het is alleen wel van belang dat het past bij jouw woonwensen en jouw persoonlijke smaak en stijl. Er zijn daarnaast ook tal van tijdloze meubels en accessoires die nooit uit de mode raken. In deze blog hebben we er een aantal voor je op een rij gezet. Lees snel verder en laat je inspireren!

Tijdloze meubels en accessoires

Als het aankomt op tijdloze meubels dat verschillende dingen erg populair blijven. Zo is het al heel lang erg hip om rustige meubelstukken te combineren met meubelstukken met een opvallende kleur. Zo breng je levendigheid in je interieur en hou je het een beetje spannend. Door voor een meubelstuk te kiezen met een opvallende kleur zorg je heel gemakkelijk voor een statement in je interieur. Als we gaan kijken naar bijvoorbeeld eetkamerstoelen dan zien we dat men ook hier steeds vaker durven te kiezen voor kleur. Of dat er een mooie combinatie wordt gemaakt van verschillende soorten eetkamerstoelen.

Tijdloze meubels Tijdloze Tijdloze

Iets wat vandaag de dag ook echt niet weg te denken is in ons interieur is het vloerkleed. Dit komt in  verschillende soorten en maten. Van groot tot klein en van vloerkleed met print tot een effen vloerkleed. Voor ieder wat wils. Een mooi vloerkleed kan ook perfect bij een van de grootste iconen op het gebied van banken; de Chesterfield. Een prachtige bank die we ook vandaag de dag nog tegenkomen. Er zijn inmiddels verschillende varianten op bedacht die perfect staan in het hedendaagse interieur. Maak van de wand een prachtige gallery wall (ook dit kan in verschillende stijlen) en het plaatje is compleet!

Tijdloze Tijdloze Tijdloze

HuisMakeOver

Ga eens langs bij de dealers van HuisMakeOver en ontdek de bijzondere WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. De dealers kunnen je adviseren en inspireren zodat jij je interieur kunt omtoveren tot jouw droominterieur.

Zoek een dealer