patchwork

Trendalert; patchwork in de keuken!

De keuken; een ruimte waar we steeds meer tijd doorbrengen. Het is erg belangrijk dat we ons fijn voelen in de keuken en dat het ons biedt wat we nodig hebben. Dit betekent dat er dan ook heel veel mogelijk is op het gebied van keukens. Dit geldt ook voor de tegels in de keuken, eerder lieten we je al kennismaken met de populaire metrotegels die perfect zijn voor in de keuken. Is dat niet helemaal jou ding dan kun je eens kijken naar patchwork tegels. Deze tegels brengen veel warmte en gezelligheid in huis door de mooie patronen en unieke kleuren. Hieronder vertellen we je meer over deze bijzondere tegeltrend. Lees snel verder en laat je inspireren!

Patchwork

Je hebt vast weleens van patchwork gehoord. Je ziet het namelijk ook vaak in de vorm van behang. Als je echt op zoek bent naar iets unieks dan is een wand of vloer van patchwork tegels echt iets voor jou. Met deze tegels breng je karakter en persoonlijkheid aan in de keuken. Het fijne aan deze tegels is dat je een ruimte keuze hebt uit verschillende kleuren, patronen en formaten. Je kunt het dus helemaal samenstellen zoals jij dat wil. Het past ook perfect te combineren met verschillende woonstijlen, van modern tot landelijk en van retro tot Mediterraans. De keuze is aan en jou en dat is nou net wat het zo leuk maakt. Je kunt namelijk heel gemakkelijk te tegels plaatsen op een manier zoals jij dat wenst. Zo creëer je een vloer of wand in de keuken die uniek is.

patchwork patchwork patchwork

Ben je bang dat het snel te druk wordt? Combineer de tegels dan met lichte kleuren. Heb jij een keuken waar weinig kleur is? Dan kun je met deze tegels echt iets bijzonders in huis halen. Je kunt er ook voor kiezen om de patchwork tegels te combineren met effen tegels om een rustig maar wel heel leuk effect te creëren. Laat je inspireren door de inspiratiebeelden in deze blog!

patchwork patchwork patchwork

About the author: HuisMakeOver Redactie