088-6253600 info@huismakeover.nl

Nu de dagen korter zijn en de temperaturen dalen kunnen we wel wat extra gezelligheid gebruiken in het interieur. Dat zie je ook terug in de woontrends. De kleur die we veel gaan zien in het najaar van 2017 en in 2018 is roze! Nu denk je misschien dat roze niks is voor jouw interieur. Op zich is dat niet heel gek. Roze is best een aanwezige kleur en niet altijd even makkelijk om te combineren. Echter laten we je in deze blog zien hoe je roze kunt gebruiken op een subtiele en mooie manier. Want pretty in pink is niet voor niets. Lees snel verder en laat je inspireren!

Pretty in Pink

Roze in huis kan echt heel chic en trendy zijn. Dat gaan we je laten zien aan de hand van de volgende mogelijkheden. Want waar moet je nou aan denken bij het aanbrengen van roze in huis? je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Een mooie mogelijkheid die we steeds vaker zien is een roze meubelstuk. Dan kun je denken aan een mooie bank in een fluwelen stof, aan een bijzondere fauteuil of aan eetkamerstoelen. Door te kiezen voor een subtiele roze kleur zorg je voor een rustig geheel.

pink pink pink

Hoewel het niet altijd meteen zo lijkt kun je wel roze wel degelijk goed combineren. Zowel met andere kleuren als met andere tinten roze. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van accessoires zoals kussens, kunst, een vloerkleed en bloemen. Durf jij wel aan de slag te gaan met roze in je interieur? Dan kun je kiezen voor een roze wandje. Pak een roller en verf het in een mooie roze tint of ga voor een leuk behangetje, alles kan! En vergeet niet, ook met raamdecoratie kun je kleur in huis halen.

pink pink pink

Durf jij te gaan voor een pretty in pink interieur?

HuisMakeOver

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan eens op onze website, bekijk onze WOONCOLLECTIE of breng een bezoek bij één van de HuisMakeOver dealers. Deze vind je op verschillende plekken door het hele land. Ga snel langs en ontdek de mogelijkheden.

Zoek een dealer