088-6253600 info@huismakeover.nl

Heb je nog een beetje ruimte in de tuin over? Denk dan eens aan het plaatsen van een schuur in de tuin. Dan hebben we het niet over een doorsnee schuur, maar aan een schuur die je gebruikt voor bijvoorbeeld een thuisbioscoop of een kantoor aan huis. Deze schuur wordt ook wel de ‘she shed’ genoemd. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn van deze shed. Lees snel verder en laat je inspireren!

She shed

De mannen hebben de ‘man cave’ en vrouwen hebben de she shed. Op dit moment is dit buitenhuis erg populair en dat snappen wij maar al te goed. Het fijne aan deze schuur is dat je zelf kunt bepalen wat je ermee doet en dus ook hoe je het inricht. Je kunt er helemaal je eigen plekje van maken waar je je hobby uitvoert of gewoon even kan ontspannen. Ook qua stijl kun je dus zelf bepalen waar je voor gaat. Van modern tot landelijk en van klassiek tot vintage, alles is mogelijk. Door een schuur als deze te plaatsen in de tuin creëer je een extra ruimte aan huis die ook nog eens in verbinding staat tot de tuin. Laat je inspireren door de verschillende beelden in dit blog.

she shed she shed She shed

Misschien vraag je je wel af waar de she shed allemaal voor gebruikt wordt. Zoals als vermeld kun je het zo gek maken als je zelf wil. Van een luxe thuisbioscoop tot een extra keuken en van een mooie logeerplek tot aan een ultieme chillplek. Afhankelijk van de ruimte is het heel mooi om extra veel ramen te plaatsen. Zo krijg je veel natuurlijk licht binnen en heb je een mooi uitzicht over de tuin. Je maakt het helemaal af door aan de schuur een vlonder of een veranda te maken. Zo kun je zowel binnen als buiten ultiem genieten.

she shed she shed she shed

Heb jij al bedacht wat jij met een she shed zou doen?