088-6253600 info@huismakeover.nl

Koffietafels zijn een belangrijk element voor in elke woonkamer. Een koffietafel is een handig meubel waar je je drankje neer kunt zetten of bijvoorbeeld waar je je voeten op kunt laten rusten. Maar daarnaast is het ook een mooi stijlelement dat onmisbaar is in elk interieur. Hieronder laten we zien welke tafeltjes helemaal van nu zijn en hoe je er een uniek geheel van kunt maken. Lees snel verder en laat je inspireren!

Koffietafels

Als we kijken naar de woonstijlen die op de erg populair zijn dan zien we een aantal verschillende materialen terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glas, koper, metaal, beton en marmer. Dit zijn prachtige materialen die je perfect kunt doorvoeren in de stijl van je koffietafel.

Elke materiaalsoort heeft weer elk zijn eigen voor- en nadelen. Zo lijkt een tafel van glas op het eerste oog erg breekbaar, maar dit hoeft echt niet altijd zo te zijn. Daarnaast zorgt het feit dat je door je tafel heen kunt kijken voor een bijzonder effect. Glas in combinatie met geometrische vormen is iets wat we veel gaan zien in 2018. Metaal kan net zoals beton aanvoelen alsof het als snel to much is. Echter het tegendeel is waar. Een koffietafel van metaal en steen (waaronder beton) kan juist een gemakkelijke manier zijn om een stoer effect aan je interieur toe te voegen.

koffietafels Koffietafels Koffietafels

Marmer is een materiaalsoort die we de afgelopen jaren veel gezien hebben op woongebied. Ook in 2018 zien we marmer terug. En dat brengt ons meteen bij de materiaalsoort koper. Marmer en koper wordt namelijk veel gecombineerd. Dat staat prachtig maar je kunt ook kiezen voor één van de twee materialen. Naast de verschillende materiaalsoorten is het nu (en volgend jaar) ook helemaal hot om meerdere koffietafels met elkaar te combineren. Dit kunnen totaal verschillende tafeltjes zijn of tafeltjes in dezelfde stijl. Het is een kwestie van mixen en matchen.

koffietafels Koffietafels Koffietafels

HuisMakeOver

Ga langs bij één van de HuisMakeOver dealers en ontdek meer. Zo kun je bij de dealers de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver bekijken en kun je advies en inspiratie opdoen. Met de hulp van HuisMakeOver of de dealers kun je van jouw interieur iets unieks en persoonlijks maken.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This