088-6253600 info@huismakeover.nl

Een trendy staldeur in huis zorgt voor een heel gaaf effect in je interieur. Of je nu een landelijk interieur hebt of juist een modern interieur, een barn door is altijd een goed idee. Een staldeur is een mooie manier om twee ruimtes af te scheiden maar je kunt nog veel meer met staldeuren. De traditionele staldeuren zijn een unieke aanwinst voor je interieur. In deze blog wat je allemaal met deze deuren kunt doen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Trendy staldeuren

De deuren kun je gebruiken voor verschillende ruimtes. Denk aan een haldeur, badkamerdeur, keukendeur en noem maar op. Maar heb je er ooit aan gedacht om een barn door te gebruiken als deur voor een gangkast, voorraadkast of inbouwkast? De kast wordt in een handomdraai omgetoverd tot een bijzonder element in je interieur. Combineer functionaliteit met stijl en je zult versteld staan van het verbluffende resultaat. Je kunt de deuren ook gebruiken om kleine ruimtes zoals de bijkeuken of het washok af te scheiden.

Trendy staldeuren Trendy staldeuren  Trendy staldeuren

Maar je kunt nog veel meer met trendy staldeuren. Verwerk het bijvoorbeeld in een kast. Denk aan een dressoir waarbij je niet wil dat alle spullen direct zichtbaar zijn of een mooie wandkast die je voorziet van deze mooie schuifdeuren. Dit geldt uiteraard ook voor een walk in closet die je mooi kan afscheiden met staldeuren. Doordat de deuren mogelijk zijn in verschillende kleuren en stijlen past het thuis in elke woonstijl. Dat is wat een trendy staldeur juist zo uniek maakt.

Trendy staldeuren Trendy staldeuren Trendy staldeuren

Is een staldeur ook iets voor jouw interieur?

HuisMakeOver

Volg HuisMakeOver om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van interieur. Inspiratie opdoen kan ook bij één van de HuisMakeOver dealers. Daar kun je ook terecht voor de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. Kijk snel voor een dealer bij jou in de buurt!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This