088-6253600 info@huismakeover.nl

Trendy woonaccessoires voor het pimpen van je woning

Tijd om nu anderen zich over jouw interieur te verwonderen

Ben je weleens iemands huis binnengestapt en je verwonderd over het prachtige interieur? Of tijdens je vakantie in een waanzinnig mooi hotel overnacht waar alles enorm stijlvol was ingericht? Dan begrijp je dat de manier waarop je woning is ingericht iets over jezelf zegt. Meestal ligt het aan de kleinste dingen die de woning nét iets anders dan de meeste maken. Tips voor de leukste en appartste artikelen om je interieur mee te pimpen en op te vallen vindt je hier!

Behang eenvoudige start voor opfrissing kamer

Behang is tegenwoordig niet meer zo populair als het geweest is. Ja, het kost tijd om behang op een goede manier op de muur te zetten en het zal over het algemeen iets meer kosten dan de muur te verven. Maar door in een kamer één muur te behangen met een fraai, opvallend motief kun je de ruimte gelijk veel meer sfeer geven. De overige drie muren kunnen geverfd worden in een tint die in het behang terugkomt, waardoor het geheel vloeiend overloopt. Ook kun je ervoor kiezen de hele kamer te behangen, wat het een overwelmend effect geeft wanneer je de ruimte binnenloopt. Door de juiste kleurcombinaties te kiezen zorg je, zelfs met de eenvoudigste meubels ertussen, voor een elegante en sfeervolle aanblik.

Hippe, speelse zitzakken – geliefd bij jong en oud

Een trendy zitzak is een ander speels artikel dat je huis binnen een mum van tijd die hippe look geeft. Zitzakken zijn behalve decoratief natuurlijk erg handig in gebruik. Je kunt ze overal neerzetten en wanneer nodig verplaatsen. Handig voor als het plotseling mooi weer wordt en je vrienden over de vloer krijgt om in de tuin te barbecueën. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, van knalrood dat goed in een hip interieur past, tot zacht lichtbruine tinten dat meer voor een landelijke sfeer zorgt. Zitzakken bevatten unieke vezelbolletjes waardoor ze zich aanpassen aan de postuur van de persoon, waardoor het erg comfortabel zit. Ook bij kinderen zullen ze een hit zijn, immers, ze kunnen er urenlang mee stoeien en als ze na gebruik vies zijn geworden zijn de gemakkelijk te reinigen. Bij Fashion for Home bijvoorbeeld, één van de toonaangevende online fabrikanten van meubels en woonaccessoires, vindt je dit produkt en nog vele andere. Kijk ook op de website van Groupon voor kortingsbonnen die je bij verschillende online woonwinkels kunt gebruiken.


Tel je voordeel uit met deals van Groupon

Groupon heeft o.a. een speciale deal met Meubelpartner, waarbij je voor een voucher van €29 maar liefst €200 aan meubels of woonaccessoires kan besteden! Meubelpartner heeft een groot assortiment aan trendy meubels van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu iets landelijks of moderns zoekt, van kleine bijzettafel tot een gigantische hoekbank, vrijwel alles is er te vinden. Kijk voor meer kortingsbonnen Amsterdam Shoppen op de Groupon site en geef je woning die kleine extra ‘touches’ die het weer nieuw leven inblazen!