088-6253600 info@huismakeover.nl

Als je echt op zoek bent naar iets moois voor in huis dan kun je overwegen om te kiezen voor een uniek behang dat de show steelt. Met behang kun je namelijk heel veel en het makkelijke is dat als je uitgekeken bent op de print of de kleur, je snel en gemakkelijk voor iets nieuws kan kiezen. We hebben het niet zomaar over een behangetje, nee we hebben het over prachtige wandbekleding. Met de juiste wandbekleding kun je de ruimte net dat beetje extra geven en iets unieks neerzetten. Hieronder laten we een aantal voorbeelden zien en kun je inspiratie op doen voor de ruimtes in jouw huis. Lees snel verder en laat je inspireren!

Uniek behang

Behang is allang al niet meer wat het vroeger was. Tegenwoordig is de kwaliteit van wandbekleding sterk verbeterd en is er ook veel meer mogelijk. Behang is meer dan alleen maar iets moois, maar hoe het eruitziet is wel degelijk van groot belang. Van grafische prints met een 3D-effect tot aaibaar behang, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Daarnaast zijn de structuren en prints mooier dan ooit. Het fijne is ook dat behang een relatief voordelige manier is om je wand op te knappen of op te leuken. Kijk hieronder voor leuke voorbeelden van uniek behang.

uniek  uniek uniek

Je kunt kiezen voor behangrollen, maar wat tegenwoordig ook erg populair is zijn behangpanelen of fotowanden. De prints zijn prachtig en geven een ruimtelijk en 3D-effect wat zorgt voor een gaaf effect in de ruimte. Wat wandbekleding of behang echt uniek maakt is het materiaal waarvan het gemaakt is, gecombineerd met een gaaf patroon of een bijzondere kleurencombinatie. Het is een mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een unieke wand te creëren. Dat kan bijvoorbeeld door een patchwork van verschillende behangrollen of door een gaaf decor zoals de watercolor of marble trend.

uniek  uniek uniek

Pin It on Pinterest

Shares
Share This