088-6253600 info@huismakeover.nl

Als de zomermaanden aanbreken hebben we vaak iets leuks om naar uit te kijken. Namelijk; de vakantie. Hoe je vakantie viert kan sterk verschillen. De een vindt het fijn om drie weken door te brengen op de camping (in eigen land of in het buitenland) en de ander vertrek per vliegtuig naar een tropisch oord hier ver vandaan. Wat de laatste tijd erg populair is, is Airbnb. Mede door de lage prijzen en de unieke locaties bereikt dit platform een hoop mensen. Reden voor ons om eens te kijken naar de unieke vakantiewoningen waar je je vakantie kunt doorbrengen. We hebben een aantal mooie en unieke exemplaren voor je op een rij gezet.

Slapen in een boomhut

Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een boomhut? Dat kan in de Secluded Intown Treehouse. Je moet er wel even voor naar de Verenigde Staten maar dan heb je ook wel een hele bijzondere slaapplek. Echt een vakantiewoning voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur.

vakantiewoningen

Bron: Airbnb.nl

Een traditionele grotwoning
De prachtige Griekse plaats Santorini herken je aan de schattige witte huisjes met prachtig uitzicht. Als jij wel houdt van relaxen, heerlijk eten en drinken en een beetje cultuur dan is dit zeker een perfecte plek.

Vakantiewoningen

Bron: Airbnb.nl

Overnachten op een woonboot
Ben jij meer een liefhebber van water? Dan is slapen op een woonboot wellicht iets voor jou. Dit schattige woonbootje is gelegen in een prachtig stuk van South Carolina. Ook hiervoor dien je af te reizen naar Amerika. Maar het uitzicht (en de woonboot uiteraard) is meer dan de moeite waard.

Vakantiewoningen

Bron: Airbnb.nl

Een verborgen schat
Staat een bezoek aan de Hongaarse stad Budapest op jouw verlanglijstje? Dan is dit een perfecte locatie. Van de buitenkant trekt de locatie je misschien niet meteen heel erg aan, maar van binnen is het echt prachtig. Dit is een heel goed voorbeeld van een locatie waar op een slimme en prachtige manier met ruimte om is gegaan.

Vakantiewoningen

Bron: Airbnb.nl

Dit zijn slechts een aantal unieke vakantiewoningen die wij eruit gepikt hebben. Er is natuurlijk nog veel meer, maar wij zijn in ieder geval weer geïnspireerd en dromen van een vakantie op een unieke locatie als de bovenstaande vakantiewoningen.