088-6253600 info@huismakeover.nl

TV Makelaar Mission Impossible

HuisMakeOver doet voor het tweede seizoen mee aan het RTL4 televisie programma TV Makelaar Mission Impossible. HuisMakeOver laat zien waar wij als bedrijf goed in zijn. Make-over’s van te koop staande huizen om deze beter en sneller te verkopen. Vaste partners van het programma, zoals Van Bruggen Adviesgroep, geven verkopers een reëel en duidelijk beeld van de financiële stand van zaken. Tevens maakt HuisMakeOver de mogelijkheden (het potentieel) van een woning (bijvoorbeeld een lege zolderruimte) met visualisaties inzichtelijk.

Visualisaties

Visualisaties zijn ook uiterst geschikt voor mensen die hun woning willen verbouwen! Zien is weten. Dus zien hoe een verbouwing er uit komt te zien ontneemt onzekerheid. Als de kosten dan ook nog eens duidelijk zijn begroot, ontstaat voor zowel koper, verkoper of eigenaar een duidelijk plaatje. Voor vragen kun je contact opnemen met een HuisMakeOver adviseur. Bellen kan met 088-6253600.

Altijd een mogelijkheid

Zelfs als een te koop staande woning niet verkocht word, bijvoorbeeld omdat de bewoner de vraagprijs niet kan verlagen. Omdat de buurt gewoon slecht is. Of om een andere redenen. Dan heeft de bewoner altijd de mogelijkheid om zijn of haar huis aan te passen of te verbouwen. In sommige gevallen zijn HuisMakeOver’s suggesties en plannen voor een verandering zo duidelijk, dat de bewoner kiest voor een verbouwing in plaats van verkoop.

Verbouwen

Dat alles houdt het HuisMakeOver dus dagelijks bezig met het kijken naar te koop staande huizen en bedenken van oplossingen. In de toekomst zullen steeds meer huizen toekomst bestendig gebouwd worden. Maar ook voor bestaande huizen zijn er tal van mogelijkheden. Onlangs kwamen wij een prachtig artikel in het AD tegen. Wij mochten het onze lezers niet onthouden om dit artikel te delen.

Is het dan toch waar dat er in sommige gevallen geen oplossing behalve compleet verbouwen is?

Via het Twitter kanaal van Bad Realty Photos kwamen wij toch wel heel schrikbarende foto’s tegen. Natuurlijk laten wij je graag even meekijken in de meest afgrijselijke makelaars foto’s uit het buitenland.

Bron van alle afbeeldingen: http://terriblerealestateagentphotos.com/

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This