Verkoopstyling in beeld, bekijk de video!

Het is overduidelijk. In een overvol aanbod is het essentieel om een woning goed te presenteren. U verhoogt daardoor uw kansen op verkoop en optimaliseert bovendien waarde. Een investering van 1 tot 1.5% van de verkoopwaarde is vaak voldoende om uw woning daadwerkelijk verkoopklaar te maken. Het gaat uiteraard niet alleen om het toevoegen van styling items, maar juist ook het wegwerken van onderhoudspunten, oftewel achterstallig onderhoud.

Een potentiele koper zal al snel € 10.000 euro minder bieden als kozijnwerk slecht is. Wat verkopers vaak vergeten is dat een geringe investering dit punt teniet kan doen, u versterkt dus uw onderhandelingsmarge. Ookal vertaald verkoopstyling, of het verkoopklaar maken van uw woning niet altijd in meerwaarde, het verhoogd uw kansen wel! Een afwachtende houding leidt nu eenmaal niet altijd tot transactie, en als u eenmaal tot het minimum gezakt bent met de vraagrprijs, dan kunt u geen kant meer op.

Het is daarom belangrijk om direct bij het te koop aanbieden van uw woning te denken aan een verkoopklaarplan. HuisMakeOver stylisten zijn allen opgeleid en werken op basis van ruime ervaring. HMO heeft onlangs weer een opdracht vastgelegd op video, dan kunt u op uw gemak kijken hoe het werkt, en hoe het resultaat kan zijn.

Ook voor kleinere opdrachten bevelen wij aan om een erkende verkoopstylist in te schakelen. Waarom zou u het verkopen van uw meest waardevolle bezit aan toeval overlaten?

Voor meer informatie kunt u tevens hier klikken.

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.