088-6253600 info@huismakeover.nl

Het verschil tussen BNS Crisp en #MakeOverAcademy? En what about NIA ACADEMIE? Of de Jan des Bouvries Academie? Ennuh Academie Artemis dan? 

Ga je beginnen en wil je de basis van het vak leren, dan adviseren wij nog altijd een opleiding bij de NIA Academie of Academie Artemis. Ook als je je verder wilt verdiepen en ontwikkelen. 

Onlangs kregen wij van een gedreven creatieve starter mee (dankjewel Sanne), dat deze opleidingen heel goed uit de verf komen als je gaat zoeken naar een opleiding aan de basis van een solide start. En de nieuwe generatie snapt het. Die zoeken meer dan de stof. Het gaat om de aansluiting met de markt. Dieptekennis. Naast opleiding ook de kracht van kennis uit de praktijk. Doen. Passie en doorzettingsvermogen vormen de basis. 

JDBA?

Jan des Bouvries heeft een enorme reputatie opgebouwd. Voor ons kleeft hierdoor toch ook een bepaalde stempel aan deze interieur Academie. Positief als Jan des Bouvries je ligt. Mogelijk wat moeilijker als de stijl van Jan des Bouvries je minder aanspreekt. Het zou de inhoud van de opleiding niet mogen beïnvloeden. Dus ook bij JDBA.nl kom je echt weg met een prima opleiding. En de uiteindelijke stijl ga je toch zelf ontwikkelen. Het gaat om de inhoudelijke kennis over vorm, kleur, functionaliteit en 100.000 andere creatieve dingen.

Academie Artemis is lekker hip en happening in Amsterdam. Voor wat betreft de breedte en connectie met de urban World of styling professionals een hele goede keuze.

Gaat het dan net als bij styling en ontwerp ook in opleiding wellicht om het onderbuikgevoel? Een belangrijk ingrediënt van creatieve beslissingen in ieder geval.

En als je dan eenmaal creatief niet meer te stoppen bent, begint het avontuur eigenlijk pas echt. Ga je zelfstandig starten? Is dit de carrière switch waar je altijd al van hebt gedroomd? Of ben je al vijftien jaar geleden afgestudeerd en van mening dat je enkel met ervaring dit creatieve vak echt kunt leren. Het hoort er allemaal bij. Je wilt de beste worden of zijn. Maar frees niet. Tegen de gedachte van velen in, is er ruimte voor iedereen die vol passie weet dat je gewoon nooit stil moet zitten.

Of je nu start, opnieuw begint of al vijftien jaar lang bouwt aan je eigen merk. Er is ruimte voor iedereen. En iedereen kan zich tot in het oneindige doorontwikkelen. Je kent ze wel, die inspiratie bubbels waar je weer even helemaal opgeladen bent en nieuwe ideeën letterlijk uit je poriën komen.

Maar je kent dan ook de tegenslagen en moeilijke momenten. Vaak schuilen die in het zakelijke en niet het creatieve deel van ondernemen. Bevestiging. Klankbord.

En nu lekker doen. 

Wil je een hoop waardevolle contacten als interieur- of vastgoedstylist, dan is de blauwe gids van BNS Crisp een echte aanrader. Als beroepsorganisatie organiseert BNS Crisp al jarenlang inspirerende evenementen in 4 domeinen.

Ook Stylink is een begrip in Nederland. En niet alleen voor interieur professionals. En dan de talloze platforms waar je inspiratie opdoet. 

Ben je al verder als creatief ondernemer, dan heb je vast ook zelf de nodige contacten met leveranciers opgebouwd. Want zo bouw je uiteindelijk je eigen recept. En steeds meer leveranciers zien de toegevoegde waarde van een goede interieur en/of vastgoedstylist in.

Natuurlijk sluit je je als succesvol ondernemer aan bij netwerken die je verder kunnen helpen. BNI is ook interessant. Het ligt er maar aan in welke fase van ondernemen je zit. 

Maar het landschap der stylisten is interessant en creatief eigenwijs! Al ruim tien jaar richten wij ons op het ondersteunen van creatief ondernemers. En met al die mooie vlaggen in het landschap, best een uitdaging zeg ik eerlijk. 

Want je wilt je eigen identiteit zijn. En uitbouwen. Je wilt groeien. Het liefst delen, maar toch ook beschermen. Collega’s, maar dan wel op niveau. Leveranciers maar dan net even anders. Er komt echt heel veel bij kijken. En weet je; iedere echte ondernemer is eigenwijs. 

En de hele reis van opleiding tot en met ervaren stylist zijn, is de mooiste reis die er is. Want niemand is zoals jij. Jij bent uniek. 

Vanuit dat perspectief hebben wij altijd naar stylisten gekeken. Zo zijn wij ruim een jaar geleden begonnen om een duidelijke circulaire strategie te bouwen waarmee we ondernemers op veel niveau’s ondersteuning bieden. Maandelijkse online sessie gericht op jouw bedrijf. Verbinding met top ondernemers, onder andere via een circulaire strategie. Bereik online aan een brede doelgroep, bijvoorbeeld via MakeOver.nl. En dat alles alleen omdat wij creatief ondernemers zo graag verder helpen. 

Dat vertrouwen opbouwen heeft jarenlang nodig. Maar heeft geen haast. Want ook mijn passie en doorzettingsvermogen in dit vak maakt mij uniek. En zo komen we samen op basis van vertrouwen en het delen van waarde steeds verder. Samen… – Arjan van Jaaren, Co-Founder van de MakeOverAcademy. 

Sta jij ook open om verder te ontwikkelen? Ga je met ons de reis aan om je verhaal te vertellen en vertalen naar een winnende strategie?

Dan heb je het punt ontdekt waar wij met de MakeOverAcademy voor staan. Neem contact op.

  • Maandelijkse video sessie met directe ondersteuning. Ondernemer tot ondernemer
  • Netwerk van like-Minded collega’s
  • Circulaire strategie en marketing waarmee je toekomstgericht verder bouwt aan je merk
  • Ja, en ook een aantal contacten zoals schilders en leveranciers, maar dat is niet de core

En het echte geheim van succes schuilt in vertrouwen en doen. Maar dat is aan jou.

And so the story unfolds!

www.MakeOverAcademy.nl

Pin It on Pinterest

Shares
Share This