088-6253600 info@huismakeover.nl

We hebben het in onze blogs al over veel verschillende soorten zonwering en raamdecoratie gehad. Deze keer laten we je kennismaken met de voordelen en mogelijkheden van verticale jaloezieën ook wel bekend als verticale lamellen. Dit type zonwering is erg praktisch en daarnaast ook erg stijlvol. Verticale jaloezieën waren vroeger al erg populair en zijn ook vandaag de dag nog erg gewild. Dat is zeker niet zonder reden. Lees snel verder en laat je inspireren!

Verticale jaloezieën

Dit type zonwering kent weer vele andere voordelen dan andere zonweringsproducten. Een verticale jaloezie is een goed alternatief voor gordijnen. Zo kun je met deze jaloezie namelijk gemakkelijk de lichtinval bepalen en biedt het veel privacy indien gewenst. Er is daarnaast veel mogelijk, er is veel variatie in de afmetingen van de lamellen, materialen en kleuren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een zonweringsproduct te creëren dat aan jouw woonwensen voldoet.

Verticale  Verticale  Verticale

Het product is op maat te maken wat veel voordelen met zich meebrengt. Het is namelijk ook toepasbaar op ramen die geen standaard vorm hebben. Denk bijvoorbeeld aan ronde of schuine ramen. De materiaalkeuze is groot bij dit type zonwering. Het is onderverdeelt in drie verschillende materiaalgroepen, stof, aluminium en kunststof. Ben je toe aan een warme uitstraling dan is stof een mooie optie. Voor een stoerder en modern effect is aluminium een goede keuze. Toe aan een duurzaam product dat perfect is voor ruimtes als de keuken en de badkamer? Denk dan eens aan de kunststof variant.

Verticale Verticale

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via de website.

HuisMakeOver

Ben je nieuwsgierig geworden naar de zonwering? Wij snappen natuurlijk als geen ander je de zonweringsproducten in het echt wil zien en voelen. Dat is geen probleem met de producten uit de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. Thuis kun je al veel inspiratie opdoen via onze website, daarna kun je bij één van onze vele dealers terecht om de producten te kunnen zien, voelen en meer advies in te winnen over de verschillende producten. De aangesloten dealers zitten door het hele land dus er is altijd wel een dealer bij jou in de buurt.

Deze dealers helpen je bij het maken van moeilijke woonkeuzes door middel van deskundig advies. Bij de dealers kun je uiteindelijk de WOONCOLLECTIE bestellen.

Houd onze site goed in de gaten want binnenkort staat de gehele collectie zonwering uit de WOONCOLLECTIE online. Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This