088-6253600 info@huismakeover.nl

De vloeren in je interieur vormen de basis. De vloer in een ruimte is het beginpunt voor de verdere inrichting van je interieur. Het zorgt voor wooncomfort en zorgt voor een stukje sfeer. Een mooie vloer kan je interieur enorm versterken. Echter het vinden van de juiste vloer voor je interieur is niet eenvoudig. In deze blog vertellen we je meer over een vloer van vinyl. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van een vinyl vloer in jouw interieur!

Vinyl vloer

Er zijn een aantal vloersoorten die bovenaan staan als het aankomt op populariteit en bekendheid. Dat is een laminaatvloer, een pvc vloer en een parketvloer. Dit zijn een aantal van de meest gebruikte vloersoorten in een interieur. Hoewel deze vloeren echt prachtig zijn laten we je in deze blog kennismaken met een vinyl vloer. Want ook deze vorm van vloerbedekking kan een mooie aanwinst zijn voor jouw interieur.

vinyl vinyl vinyl

Deze vloersoort is vrij zacht maar uiterst sterk. Hierdoor zal je weinig last hebben van geluidsoverlast. Niet alleen erg prettig voor je zelf maar ook voor je buren. Doordat het een zachte vloer is voelt het fijn aan. Dit in combinatie met vloerverwarming zorgt voor de ultieme vloer. Daar komt bij dat de vloer ook nog een supermakkelijk is in onderhoud. Wat wil je nog meer? Je wil natuurlijk ook dat een vloer er mooi uitziet. Met een vinyl vloer is dat geen probleem. Want of je nu op zoek bent naar een stoere vloer met een betonlook of juist een rustieke vloer met een houtlook, het is er allemaal!

vinyl vinyl vinyl

HuisMakeOver

Bij HuisMakeOver begrijpen wij als geen ander dat je producten in het echt wil zien en voelen. Zeker als het aankomt op vloeren. Vanaf een plaatje is het natuurlijk nooit zoals in het echt. Thuis kun je vanaf de bank als inspiratie opdoen en kun je gemakkelijk ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende soorten vloeren. Als je de vloer graag eens in het echt wil bewonderen kun je een bezoek brengen aan één van de HuisMakeOver dealers. Daar vind je onder andere de bijzondere WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver, waaronder ook een prachtige collectie vloeren. Zie je iets wat je mooi vindt? Je kunt de producten uit de wooncollectie meteen bij de HMO dealer bestellen. Handig toch?! Kijk snel voor een dealer bij jou in de buurt!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This