088-6253600 info@huismakeover.nl

Om een statement te maken in je interieur kun je verschillende dingen doen. Zo kun je kiezen voor een unieke vloer, een bijzonder meubelstuk of een artistiek kunstobject. Je kunt er ook voor kiezen om een je wanden wat extra aandacht te geven en die een 3D-effect te geven. Dit kan onder andere door behang of door met bijzondere materialen aan de slag te gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Wanden met een 3D-effect

Je kunt natuurlijk een mooi kunstwerk aan de wand hangen voor een beetje meer pit in je interieur. Maar je kunt het ook anders aanpakken door van je wanden een kunstobject te maken. Er zijn tal van prachtige mogelijkheden. Wij laten je er in deze blog een aantal zien.

Wanden Wanden Wanden

Een van de mogelijkheden is om te kiezen voor steen- of houtstrips. Dit is een gemakkelijke maar wel mooie manier om je wanden net dat beetje extra geven. Zeker als je op zoek bent naar een rustiek en levendig effect is dit erg mooi. Een liefhebber van hout maar zijn houtstrips niet echt iets voor jou? Dan kun je nog meer met hout. Maak bijvoorbeeld houten panelen op de wand of ga met houten latjes aan de slag. Door met de houten latjes vakken te maken creëer je een speels effect. Schilder het mee met de kleur van de wand en zorg ervoor dat het rustig blijft. Uiteraard kun je natuurlijk ook altijd aan de gang gaan met behang. Er zijn namelijk ook tal van behangsoorten met een 3D-effect.

Wanden Wanden Wanden

HuisMakeOver dealers

Meer inspiratie opdoen? Dat kan! Kijk eens rond op onze website of breng een bezoek aan één van de dealers van HuisMakeOver. Bij deze dealers (verspreid door het hele land) kun je ook meteen terecht voor de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. HuisMakeOver heeft namelijk een veelzijdige en prachtige WOONCOLLECTIE samengesteld die bestaat uit de beste producten voor jouw interieur. Kijk snel voor een dealer bij jou in de buurt!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This