Watercolor walls; maak van je wand iets bijzonders!

Watercolor walls; de trend op het gebied van wandbekleding/wandschilderingen. Je kunt gemakkelijk een statement in huis maken door te kiezen voor een bijzonder meubelstuk maar je kunt ook de aandacht vestigingen op de wand. Met een watercolor wall geef je je huis een chique en stijlvolle uitstraling. Maar met dit type wandbekleding heb je tegelijkertijd iets unieks en artistiek. Maak van je wand een kunstwerk in huis! Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn van een watercolor wall.

Watercolor walls Watercolor walls Watercolor walls

Zelf schilderen

Als je zelf heel creatief bent en niet bang bent om zelf te gaan experimenteren dan kun je zelf met verf aan de slag gaan om een watercolor wall te maken. Er zijn geen regels dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan en kiezen voor vormen en kleuren die je zelf leuk vindt. Een erg leuk en gemakkelijk DIY-project!

Als voorbereiding kun je het internet afstruinen en kom je tal van voorbeelden tegen die je zeker zullen inspireren voor het maken van een watercolor wall. Het voordeel van zelf schilderen is dat je het weer gemakkelijk overschildert als je niet tevreden bent. Je kunt net zo lang doorgaan tot je een wand hebt waar je trots op bent.

Watercolor walls Watercolor walls

Behang

Ben je minder creatief dan bestaat er behang met een waterverf patroon. In diverse kleuren, patronen en van verschillende merken. Van een rustige grijstint tot een print met veel verschillende kleuren. Er is genoeg keus. Hoewel het een kleurrijk geheel is hoeft een watercolor wall niet te druk te zijn. Integendeel juist. Het combineert prachtig met je meubels brengt wandbekleding naar een heel nieuwe niveau. Want zeg nou zelf, dit wil toch iedereen.

De bekende behangmerken als Eijffinger en BN Wallcoverings hebben dit jaar ook behangcollecties uitgebracht met waterverf patronen. Maar je kunt over de grens kijken. Het Engelse merk Murals Wallpapers heeft namelijk ook een prachtige behangcollectie op de mark gebracht met waterverf patronen. Ontdek zelf hoe mooi een watercolor wall kan zijn.

Watercolor walls Watercolor walls Watercolor walls

About the author: HuisMakeOver Redactie