088-6253600 info@huismakeover.nl

Online presentatie

HuisMakeOver is sinds 2008 actief in de woning- en vastgoedbranche. Vanaf het prille begin is duidelijk dat HMO veel aandacht aan haar online presentatie besteed. Belangrijk in deze tijden aldus HMO’s directie. Onmisbaar feitelijk. Het was tijd om de vele honderden projecten waar wij afgelopen jaren van hebben genoten, ook te delen met volgers, toekomstige klanten en onze bestaande relaties door middel van een webcirkel. Enerzijds om te inspireren. Anderzijds om in beeld te laten zien wat er allemaal mogelijk is met een MakeOver als basis van verandering thuis.

Nieuwe webcirkel

Onze nieuwe webcircel is bedoeld om te weerspiegelen waar wij zakelijk staan. Wat de mogelijkheden voor onze zakelijke en particulieren klanten zijn. Maar ook om de nieuwe HuisMakeOver WOONCOLLECTIE te ondersteunen en introduceren. Aangesloten dealers kunnen inloggen en online bestellen.

Webshop

Waarom een webshop er niet bijhoort? Wat niet is gaat nog komen, maar ook in een volledig nieuw jasje en met een nieuwe insteek qua marketing en strategie. Voor verkoop van de WOONCOLLECTIE verwijzen wij graag naar aangesloten winkels, omdat wij geloven in het versterken van retail door middel van een goed online platform.