088-6253600 info@huismakeover.nl

Op basis van regelmatige aanvragen om nieuws en informatie publiekelijk toegankelijk te maken heeft onze redactie ervoor gekozen om een WordPress blog te starten. Uiteraard belangrijk om mee te gaan met moderne trends, en volgens onze visie nog belangrijker om een platform te creeren waar men slechts de positieve ontwikkelingen weerspiegelt met betrekking tot de Nederlandse vastgoed- en woningmarkt.

Waarom? Er is al voldoende slecht nieuws, of dat nu zakelijk of persoonlijk nieuws betreft. Wanneer u als professional op zoek bent naar tools en informatie om te groeien of meer kennis in huis te halen kunt u beter zoeken in een aanbod van positieve ontwikkelingen, dan verzeilt te raken de negatieve trends als gevolg van marktontwikkeling. Op basis van kracht, kennis, informatie, vertrouwen en positieve berichten kunt u immers de negatieve dingen te lijf gaan.

Wij nodigen iedereen uit nieuws en informatie te delen op basis van deze gedachte en zijn zeer benieuwd hoe dit platform zich zal gaan ontwikkelen de komende tijd!