088-6253600 info@huismakeover.nl

Woningmarkt constructief weer in beweging brengen

Dagelijks lezen we dat de woningmarkt op slot zit. `Innovatieve oplossingen kunnen daadwerkelijk de huidige woningmarkt weer in beweging brengen’, aldus Arjan van Jaaren, directeur van HuisMakeOver.

De aantrekkingskracht om een huis te kopen neemt toe wanneer een koper de mogelijkheid heeft een huis kant-en-klaar aan te kopen en naar eigen smaak af te werken. Logisch, want mensen hebben steeds minder tijd en zoeken ­financiële zekerheid.

HuisMakeOver KoopKlaarPlan

Bewezen is dat een kant-en-klaar huis goed verkoopt. Een koper wil echter zelf beslissen hoe en welke veranderingen wenselijk zijn om tot aankoop van een huis over te gaan. HuisMakeOver heeft een innovatief product KoopKlaarPlan® ontwikkeld om constructief weer beweging in de huizenmarkt te brengen tussen verkoper en koper.

Hoe werkt het innovatieve KoopKlaarPlan®?

Een koper koopt het huis aan, zonder te hoeven investeren (eigen vermogen of bijlenen) in de gewenste veranderingen aan een huis. Het resultaat is geen enkele ­financiële onzekerheid voor de koper en een goede verkoopopbrengst voor de verkoper. Zodra de koop de­finitief is, wordt een koper persoonlijk begeleid om het aangekochte huis naar eigen smaak en wens te veranderen.

Voordelen voor zowel koper als verkoper:

  • een koper heeft inzicht in de waarde van een huis, ook na het uitvoeren van veranderingen) met een onafhankelijk NWWI taxatierapport
  • een koper doet een hypotheekaanvraag op basis van dit NWWI taxatierapport
  • een huis wordt direct na sleuteloverdracht door HuisMakeOver opgeknapt, zonder financieel risico of investering voor een koper
  • een huis is gemiddeld binnen 5 weken kant-en-klaar voor oplevering aan een koper
  • een huis wordt zonder extra risico beter verkoopbaar, zonder verborgen kosten
  • vastgoedwaarde verbeterd en onderhandelingspositie versterkt
  • geen onzekerheid; pas wanneer de koopovereenkomst en financiering van een koper definitief zijn, wordt een KoopKlaarPlan® door HuisMakeOver uitgevoerd
  • in plaats van bijvoorbeeld zakken in vraagprijs betaalt een verkoper een vast bedrag uit de verkoopopbrengst; dit vooraf vastgestelde bedrag wordt gestort op het ‘KoopKlaarPlan depot’ om voor een koper de gewenste veranderingen aan een huis te realiseren kosten

Indien een nieuwe keuken en/of badkamer geadviseerd wordt, kan een interieurimpressie het resultaat op bijvoorbeeld Funda duidelijk tonen. HuisMakeOver (interieur) adviseurs nemen de zorgen, om een huis te veranderen (MakeOver), volledig uit handen van zowel verkoper, koper als bemiddelaar.

Met deze gouden sleutel van het KoopKlaarPlan® in handen wordt de huidige woningmarkt constructief weer in beweging gebracht.

Voor meer info e-mail: koopklaarplan@huismakeover.nl of bel voor een directe afspraak: 088 6253 683

Pin It on Pinterest

Shares
Share This