Aan de slag

HuisMakeOver WOONCOLLECTIE is een unieke samenwerking tussen kwalitatieve leveranciers van woonproducten. Specifiek gericht op het goed samenstellen van een project-specifieke wooncollectie.

Ons doel is met een project-specifieke wooncollectie als verlengstuk van de ontwikkelaar, belegger of makelaar te functioneren.

In de vastgoedwereld waar volume en marge vaak centraal staan, kiest HuisMakeOver voor kwaliteit over kwantiteit. Het resultaat is een perfecte aanvulling voor kwalitatieve vastgoedprofessionals die weten dat sleutelklaar wonen de wens van hun klant(en) is.

Aan de slag
Inspiratie Producten Realisatie

Inspiratie

Door kopers van nieuwbouw op het juiste moment en met de juiste producten en diensten te inspireren, ontstaat waarde die leidt tot het kant-en-klaar mogen afwerken van een nieuwbouwwoning. Inspiratie kan zijn moodboards, kleuradviezen of hands-on interieuradvies op locatie.

What you see is what you get voor de klant bewijzen. Daar draait het om.

Producten

HuisMakeOver werkt met uitsluitend kwalitatieve merken, gekoppeld aan betrouwbare voorwaarden. Specifiek per nieuwbouwproject samengesteld. Hierdoor rekenen klanten op een goed en mooi eindresultaat. In plaats van gedwongen worden tot keuzes. Gaat het om de vrije zoektocht om woondromen te realiseren.

Realisatie

Stofferen. Oftewel het verwerken van producten op nieuwbouwlocaties is een vak apart. Onze specialiteit als verlenging van uw kwaliteit als ontwikkelaar, belegger of makelaar. De realisatie laat HuisMakeOver enkel geschieden door vakmensen. En altijd onder toezicht door HuisMakeOver.

HuisMakeOver ontwerpers worden specifiek door onze eigen MakeOverAcademy opgeleid.
Reken op betrokkenheid. Passie en creativiteit. Ontmoet onze ontwerpers (adviseurs) op HuisMakeOver.nl.

PRODUCTEN


HuisMakeOver werkt uitsluitend met kwalitatieve A-merken.
Bij iedere MakeOver en/of nieuwbouwproject, fuseren wij producten tot een unieke match of collectie.
Voornamelijk Europesche leveranciers, om onze footprint te bewaken. Wij stellen collecties samen met de volgende producten.
Wij geven op deze website geen voorbeelden van producten, gezien de constante wijziging van collecties.
Maatwerk is precies datgene waar HuisMakeOver zich in specialiseert.


Door je in alle rust te laten beïnvloeden door je omgeving, ontgrendel je vanzelf nieuwe inspiratie voor thuis.

Zo komen je allermooiste woonideeën tot leven.
]
]
]
]
]
]

powered by Typeform