Tijd voor gezelligheid thuis

Neem dit najaar de tijd om je woonkamer gezelliger te maken

Nu het kouder wordt en het steeds vroeger donker is, wordt het tijd om je huis eens wat gezelliger te maken. Omdat de straten niet meer zo uitnodigend zijn als in de zomermaanden, is het belangrijk dat jouw woonkamer behaaglijk en warm aanvoelt. Je zal er dan ook steeds meer tijd in gaan doorbrengen. Met een beetje creativiteit hoeft dat helemaal niet veel geld te kosten. Met flink wat schuiven, een likje verf en een paar accessoires (kijk maar naar de V&D kortingscode) kom je al een heel eind.

Kille elementen

De woonkamer moet de plek zijn waar je zelf op je gemak kan zijn en waar jouw vrienden en familie zich thuis voelen. Het moet uitnodigen om in alle rust gesprekken te voeren of om ongestoord een boek te lezen. Denk eerst aan de muren. Is het al weer een tijd geleden dat je die hebt  geverfd? Doe het dan snel, nu kan je de ramen nog een tijdje open laten staan om van die verflucht af te komen. Hierna wordt het te koud. Als je het nu niet doet moet je wachten tot de lente.

Voor een warme uitstraling van jouw woonkamer kan je kille elementen hebt beste uit het zicht zetten. Meubels met veel roestvrij staal en kunststof dragen niet bij aan een warme uitstraling. Je kan het interieur meer warmte laten uitstralen door er elementen van hout en textiel in te brengen. Kleurige kussens, poefjes en vloerkleden kunnen een wereld van verschil maken.

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.