Bar

Inspiratie; zo creëer je de perfecte bar in huis

Als je wel houdt van een drankje en gezelligheid met vrienden en familie dan is een bar wellicht een mooie toevoeging aan je interieur. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken of plaatsen van een bar in huis. In deze blog laten we zien waar je rekening mee moet houden en kun je aan de hand van beelden alvast wat inspiratie opdoen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Bar in huis

De plaats is van groot belang. Je moet ten slotte rekening houden met de mogelijkheden voor de apparaten en dingen zoals een waterleiding en diversen. Zodra je de juiste plaats in huis hebt gevonden dan kun je aan de slag. Als voldoende plek hebt voor een bar in huis dan kun je deze ruimte natuurlijk optimaal benutten. Denk aan een wijnkoelkast, een wijnkast waar je de mooiste drankflessen kunt uitstallen en een heuse biertap. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maar ook als je iets minder ruimte hebt kun je een bar toevoegen aan je interieur. Door op een slimme manier om te gaan met de ruimte kun je een perfecte bar creëren. Denk aan kleine hoekjes die niet benut worden of als scheidingswand tussen de keuken en de woonkamer.

Bar Bar Bar

Maak het helemaal af met mooie accessoires en producten. Denk aan mooie glazen, apparaten en decoratie. Zo creëer je de perfecte ruimte waar je uren met vrienden en familie kunt genieten van een lekker hapje en drankje.

Bar Bar Bar

Nog meer inspiratie?
Op zoek naar nog meer interieurinspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze Pinterestpagina of neem een kijkje op onze website. Houd de pagina goed in de gaten want binnenkort wordt de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver gelanceerd. Onze WOONCOLLECTIE bestaat uit verschillende prachtige producten voor het interieur. Denk aan vloeren, raamdecoratie en wandafwerking. Deze WOONCOLLECTIE vind je onder andere bij de aangesloten dealers van HMO. Zij voorzien jou van advies en bieden inspiratie voor jouw eigen interieur.

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie